Így írnám le a művészetemet:

Természetközeli

Természetes fény, természetes pillanatok.

A fotózás mellett szenvedélyem és az életem része a jóga. Rengeteget tanultam általa magamról és tett jobb emberré és fotóssá is ezáltal.

Mélyen tudok kapcsolódni az emberekkel. Ezt az empátiát használom arra, hogy láttatni tudjam az embereket a képeimen, ne csak alanyok és szereplők legyenek, hanem élő érzelmeket adjunk át a pillanatképekkel.

Festői

Nem véletlenül neveztem el a fotós oktató tanfolyamomat fénnyel festésnek. Hiszem, hogy a fotográfia festés is. Úgy használjuk a beeső fényt, mint a festéket. Tudunk a fény irányításával szépíteni, sötétíteni, elrejteni és kiemelni dolgokat. Az utómunka pedig az igazi varázslat kezdete, ahol az alkotó a vízióját rá tudja olvasztani a műalkotására.

Hiszem, hogy a saját életünk formálói vagyunk és rendelkezünk teremtő erővel, ha a fényképek és az életszemléletünk csak a valóság rideg talaján mozognának, egy sokkal szegényebb világban élnénk.

Így írnám le önmagamat:
Ami a környzetvédelmet illeti

Fa USB kulcs


Egyből tudtam, amikor elkezdtem a vállalkozásomat, hogy a képeimet a lehető legkörnyzettudatosabb módon szeretném átadni. A műanyag kulcsok és annó még CD-k közt keresgélve leltem rá ezekre a kulcsokra és azóta is kísérnek az utamon. A visszatérő vendégek az USB-t elhozva kedvezményt kapnak a fotózásból.

Natúr fotóalbum


Bár a fa dobozka is nagyon szép, mégis sokak számára az album és a könyv formátum az igazi, amit abszolút meg tudok érteni. Sokat kutattam, mire egy természetes kötészeti anyaggal dolgozó céget találtam, akik gyönyörű minőséggel és gyorsan is dogloznak.

A fák és állatok védelme


És mit tehetünk még? Minden fotózás után egy fát ültetünk a nevetekben. Minden esküvő után hozzájárulunk a légkör CO2 kibocsájtásának szűrséhez a Climeworks jóvoltából.

Minden kutyás fotózás után 20 százalékot menhelynek adományozunk.


Ajánlások

1 / 24

Juli + Boban

Hálás köszönet! Ő az a fotós akivel nem kell feszengened, nem érzed magad valamiféle studioban... akármit csinálhatsz ő biztos, hogy elkapja a pillanatot, a végeredmény pedig varázslatos, komolyan.
Köszönjük Eszti!

Follow me on Instagram
@myneverlandphoto