Emlékképek

130€

Emlékképek

130€

Örökítsük meg pár időtálló képpel az életetek egy fontos időszakát, legyen az évforduló vagy eljegyzés.

Fotózás időtartama: 30perc
Helyszín: 1 kültéri vagy beltéri
Ruha : 1 ruhacsere lehetséges
Képek száma: 15 - bővíthető

Élménykép

180€

Élménykép

180€

Ha már fotózkodni megyünk, miért ne lehetne összekötni egy élménnyel? Fedezzünk fel helyeket együtt!

Fotózás időtartama: 1 óra
Helyszín: 1-2 kültéri helyszín
Ruha : 2-3 ruhacsere lehetséges
Képek száma: 30 - bővíthető

Életképek/utazás

250€

Életképek/utazás

250€

Akár a mindennapi életeted néhány mozzanatát örökítenéd meg, akár egy különleges utazás részleteit, én itt vagyok, Veled tartok!

Fotózás időtartama: 3-4 óra
Helyszín: bármennyi
Ruha: nincs limitálva
Képek száma: 80 - bővíthető

Gyakori kérdések

Mi a fotózás menete?

Először is egy kicsit megismerkedünk, elküldök egy kérdőívet, amei megkönnyíti a kommunikációt, elmeséled az elképezelésiedet, készítünk egy moodboardot vagy előveszünk 1-2 inspirációt. Ezután megbeszéljük az időpontot és a helyszínt. Végül pedig elküldöm a segítő anyagokat, például ami abban segít, hogy mit vegyünk fel fotózásra.

A fotózás napján találkozunk a megbeszélt helyen vagy felvesszük egymást és együtt utazunk el. A fotózás alatt mindent elmondok, amit szeretnék láttatni, mit miért csinálok, nagyon egyszerű és könnyed lesz az egész.

Mikor kapom meg a képeket?

A következő 2-3 napban megkapod a képeket válogatásra, maximum 3 napon belül várom a kiválasztott képeket, ha ez nem történik meg, én fogom leválogatni a képeket és 2 napon belül átadni az általam legjobbnak ítélt felvételeket.

Mivel nem szeretem, ha felhalmozódik a munka, ezért sajnos nem tudok heteket várni a válogatásra. Sajnos előfordult, hogy valaki hónapokig is elhalasztotta, ennyi ideig nem szeretném tárolni a képeket a gépemben.

Választhatok több képet, mint ami a csomagban van?

Természetesen. 10€/extra kép az ára, de nem feltétlenül ajánlom, hogy túl sok képet válasszatok, mert az elvesz a többi értékéből. Emlékezzetek vissza a gyerekkori albumokra, ahol néhány kép örökített meg egy időszakot és annak mennyivel nagyobb értéke van, mint annak, ha ma 200képet lövünk valamiről, más-más szögben. A minőség mindig álljon a mennyiség felett.

Mi történik, ha elvesznek a képeim?

Mindig ajánlom, ha már egyedi fotósorozatot készít valaki, akkor legyenek nyomtatott képek is belőle, mert az az, ami igazán értékőrző. A képeket megvehetitek egyedu fa USB kulcson is, amit csak ezek őrzésére félre tesztek, illetve nálam is megőrzésre kerülnek, így egyik vagy másik formában biztosan megmarad és elő tudjuk keresni.

Hozhatok a fotózásra magammal valakit?

Az szuper, ha olyan valakit hozol, akivel otthonosan érzed magad, tud segíteni, megnevettet és biztonságot nyújt a jelenléte.

Hol szoktál fotózni?

Felvidéki magyar vagyok, így többynire a szlovák-magyar határ mentén szoktam dolgozni, de szeretek utazni is, ha van egy jó elképzelés vagy egy csodaszép célállomás.

Imádom a természetet, a természetes fényt, új helyeket felfedezni.
Volt szerencsém olyan helyeken fotózni a világban, mint Santorini, Madeira, Sydney, Hollandia vagy Bali, de több útiterv van még a tarsolyomban, ahol nagyon szívesen fotóznék is.

Az alábbi útitervek vannak kitűzve:
Izland
Szardínia
Skócia/Írország
Svédország
Marokkó

Ettől függetlenül a legtöbb képem a legegyszerűbb helyeken készült és elárulom, hogy bráhol lehet mesés képeket készíteni.

Megkaphatom az összes képet?

Az összes képet senkinek nem ajánlom megvásárolni a fentebb említett értékvesztés miatt, de néhányan feltétlenül ragaszkodnak hozzá, vagy blogokhoz, social media felületekre használják, így ilyenkor van lehetőség az egész galéria megvásárlására plusz 150€ fejében.

Ebben az esetben azonban egyből ajánlanám az Életképek csomagot megvásárolni.

Megkaphatom a nyers/színezetlen/retusáltalna képeket?

Sajnos nem. Ez olyan, mintha egy festőművészt arra kérnél, hogy a félkész képet adja el neked. A nyers kép félkész, ezután teszi rá a művész a saját színvilágát, kézjegyét. Válassz olyan fotóst, akinek nem fogod átfilterezni a képeit instagramon.

Fotózol stúdióban is?

Ritkán, de igen. Igényesen berendezett vagy teljesen egyszerű egyszínű háttérrel szoktam dolgozni, de csak akkor, ha a projekt kifejezetten ezt igényli.

Mikor lehet fizetni?

A fizetés időpontfoglalással történik. Ha indokolt a lemondás és időben történik, cudar időjárás, betegség stb., akkor új időpontot keresünk. Ha kevesebb, mint 24 órán belül van visszamondva az időpont, akkor 40€ fejében lehet már csak áttenni másik időpontra, ha ez újra lemondásra kerül, akkor az összeg nem visszatéríthető és új időpontot sajnos nem tudok adni.

Ugyanígy, ha részemről történik a lemondás, új időpontot keresünk vagy visszatérítem a teljes összeget.

Ajánlások

1 / 8

Kinga

Eszti szuper kedves és profi! Nyitott az új dolgokra és ismeri is a legújabb trendeket. A legjobb megoldásokat keresi és kihozza fotó alanyából a legjobbat. A képei magáért beszélnek.