Fa USB kulcs

10€

8GB
Választható különböző fa színekben

Fa dobozka gravírozással

60€

Egyedi gravírozás
Benne:
30 nyomtatott kép
Fa USB kulcs a képekkel

Natúr fotóalbum

70 €

Elérhető 3 méretben,
2 színben - natúr / fehér
30 oldal - bővíthető
20x20 - 70 €
27x27 - 100 €
30X30 - 130 €

Bőr fotóalbum

50 €

Limitált számban elérhető
Álló és fektetet formátumban
Esküvői vendégkönyvnek
vagy polaroid képekre

Nyomtatott képek

0,70 €

Elérhető méretek
10x15 - 0,70 €
13x18 - 1,50 €
A4 - 5 €

Ajándékutalvány

5 €

Az ajándékutalvány összege minimum 50 €.

150 € felett a személyre szabható ajándék kártya és ingyenesen jár a csomaghoz.

Gyűrűtartó dobozka

5€

Sötét és natúr fa színben elérhető, ha szeretnétek megvenni és egyedi gravírozással díszíteni, akkor 25€ , de mivel valóban tényleg egy rövid ideig használt tárgyról van szó, bőven elég kibérelni és így egy tudatosabb döntés is a környezetünkre nézve.

High end retus

15€/kép

Számomra a retus lényege, hogy ne látszódjon. Bőrhibákat, ideiglenes foltokat, zavaró hajszálat, 1-1 apróbb dolgot eltüntetek, viszont ha ezen felül extra kérés érkezik karcsúsításra, fejek cseréjére, dolgok eltüntetésére, az képenként extra munka.

Polaroid gép kölcsönzés

10€ -30€

Polaroid wide típusú gép bérlése az eskövőre, szuper ötlet eskövőkre, hogy egyből emlékképekkel mehettek haza. - 30€/nap

100 db film - 125€
200 db film - 250€

Polaroid képek egy fotózásról 4 fotó - 10€

Köszönetajándék

2€ - 5€

Kézzel készített természetes ajándékkal lepnéd meg a vendégeket az esküvőtökön? A Fine line által készített gyertyákat és viaszdíszeket szépen a saját elképzeléseitekhez tudjátok igazítani. Választható: szín, illat, címke, csomagolás, méret.

GYIK

Esküvőnkre szolgáltatókat tudnál ajánalni?

Természetesen. Az évek során sokféle esküvőn, különböző dekorációval, ceremónia mesterekkel. zenészekkel... találkoztam, úgyhogy kérdezzetek bátran, ha tudok fogok ajánlani Hozzátok legmegfelelőbb párosításokat.

Választhatunk extra képeket a csomagon kívül?

Igen, az extra képek 10€/kép értékben adódnak majd hozzá az alapárhoz. Van lehetőség az összes kép megvételére is, bár nem ajánlom senkinek, de mindig van 1-2 ember, aki ragaszkodik az összes képhez, ennek 150€ az ára, viszont ezek a képek nem lesznek retusálva és nyilvánosan nem lehet őket közölni sehol.

Nálad nyomtassuk a képeket?

Én magam ugyanúgy másnál nyomtatom a képeket, akinél ugyan kedvezményes árat kapok, de valószínűleg olcsóbb Nektek összegyűjteni több képet és online leadni egy nagyobb rendelést. Ha viszont szeretnétek, természetesen én is nyomtathatok képeket Nektek, mert a minőséget így biztosan tudom garantálni.

A szülők is kaphatnak esküvői albumot?

Az alap csomaghoz tartozó albumon kívül, tudtok még további, akár kisebb méretű albumot rendelni a szülőknek is. Ezt nem feltétlenül muszáj egyből az aesküvő után, szép karácsonyi vagy születésnapi ajaándék lehet.

Vannak kölcsönözhető ruhák a fotózásra?

Igen, van néhány bővülő és változó galéria, direkt a fotózásokra fenntartva, de akár saját projekthez vagy alkalomra is bérbe lehet őket venni.

Bérelhető ruhák


01 / 09

Hogyha készen állsz...