Fénnyel festés - képzés fotósoknak

Jelentkezem

Mit tartalmaz a workshop

Ebbe a képzésbe beletettem mindent, ami számomra hasznos lett volna, mikor elindultam a fotózás útján, sőt később is.

Végigvezettem az alapoktól a technikát, tervezést, kivitelezést és utómunkát, illetve egy vállalkozás logisztikáit.

Nagyon telített a szakma, így fontos, hogy beletegyük magunkat a munkánkba és hogy szenvedéllyel tudjuk csinálni, ez fog minket kiemeleni.

Én ebben tudok segíteni.

Mindannyiunkban van valami egyedi, különleges, amit csak mi tudunk adni a világnak: egy nézőpont, egy képi világ, dinamika, szenvedély.... legyen az bármi, fedezd fel és tedd az eszenciáddá.


Ismerd meg az eszközöd


Tanuld meg a saját eszközödet használni és hogy hogyan tudod kihozni belőle a maximumot, mire van szükséged különböző helyzetekben. Minél magabiztosabb vagy a kameráddal, annál biztosabb vagy a fotózásokon is.

Tervezés és kreativitás


Hogyan fogjunk bele a fotózások megtervezésébe,

milyen szempontokat vegyünk figyelembe. Történetmesélés és a saját stílus kialakítása.
Gyors utómunka Ps / Lr


Kevés fotós van, aki szeret hosszú órákat tölteni a számítógép vagy a laptop előtt. Fontos, hogy hatékonyan dolgozzunk és kialakítsunk egyfajta flowt, ami az utómunkát illeti.


Vállalkozás és marketing


Egy vállakozást egyedül vezetni, reklámot intézni, számlázni, fejlődni nem egyszerű feladat, de amint átlátjuk és kialakítjuk azt a rutint, ami számunkra a legjobb, sokkal gördülékenyebben fognak menni a dolgok.
Ügyfél-kommunikáció


Oda-vissza üzengetések a facebookon, instán, mailen.

Káosz az üzenetekben, kivel mit mikor beszélt meg az ember? Újra és újra ugyanazt elmondani az érdeklődőknek? Van egyszerűbb módja is az ügyfél-kommunikációnak.

Weboldal


A weboldal egy elementáris része bármilyen vállalkozásnak, így a fotósénak is. Mi az, amit kitegyünk? Hogyan szőjjük bele magunkat a vállalkozásunkba? Mit kínáljunk, hogyan adjuk át és miként építsük fel a weboldalt.

Pózoltatás


Tanulj meg instruálni, irányítani, de el is engedni a dolgokat. Elkapni a fontos pillanatokat, figyelni az emberekre, akiket fotózol, megragdni a gesztusokat, jellemző vonásokat és kiemelni azt, ami szép.
Terepgyakorlat


A gyakorlat során profi és nem profi alanyokon is tesztelheted, amit az elméleti részben megtanultál. Visszajelzést kaphatsz tőlük, ami segít fejlődni azokon a területeken, amire szüksége van egy modellnek.

Értékelés


A két napos képzés lezártával a munkáitokat kiértékelem, megbeszéljük, kérdéseket tehettek fel és továbbra is szívesen segítek bármiben, amiben tudok.

Hogyan és hol zajlik a kurzus?


A személyes igény szerint tartjuk meg - 4 fős csoportokban. Az online verzió bárhonnan, bármikor elérhető. A személyes alkalmával egy nap az elméleti részt vesszük át, a másik nap lehetőségetek lesz egy pár vagy család fotózására, illetve egy egyéni portréra, hogy a gyakorlatba ültetve is átvegyük, amit megtanultunk.

Online


Saját tempóban végezheted

Kényelmesen otthonról tanulhatsz

Online válaszolok a kérdésekre

Bővítheted egyéni oktatással

Bármikor visszanézheted az anyag 1-1 fejeztét

Személyes


Két napos kurzus 10:00 - 16:00

Lehetőség a kapcsolatépítésre

Portfólióbővítés mint bónusz

Egyből felteheted a kérdéseidet

10% további kedvezmény mentoráláshoz

Mi a következő lépés?


Mivel ez a kurzus online és személyes formában is elérhető, mérlegeld, hogy számodra melyik lenne a megfelelőbb.


A személyes előnye egyértelmű, hátránya hogy esetleg messzebbről kell utazni, 4-5 embernek összeegyztetni egy megfelelő hétvégét nem egyszerű, viszont személyes kapcsolatokat tudtok építeni egymással is.


Az online előnye, hogy magadnak tudod beosztani, mikor van időd foglalkozni a tananyaggal és mikor mennél ki terepre megcsinálni a gyakorlati feladatokat. Aki online végzi a kurzust, annak is kiértékelem a munkáit.

Tapasztalatok

1 / 4

Ági

" Eszter workshopja nagyon sokat segített a vállalkozásomban, a termékek fotózásakor. A katalógusomhoz és a közösségi mégia fotókhoz is hasznát vettem a tanultaknak. Elhelyezés, kamerabeállítás, fények, színezés, és plusz tanácsok, tippek, amikért nagyon hálás vagyok és igazából a myneverland photo védjegye is! Tudom, hogy a legjobbtól tanultam. "

Workshop dátumokJúlius 29-30

RévkomáromSzeptember 9-10

Révkomárom
November 11-12

GútaJanuár 12-13

Budapest

FAQ

Teljesen kezdő is részt vehet a workshopon?

Igen. Teljesen az alapoktól kezdjük az oktatást és haladunk végig a fényképezés és esztétika vonalán egészen a vállalkozás működtetéséig.

Van mód részletfizetésre?

Igen. Ezért jön első körben egy kérdőív, ha itt kiválasztod mire jeelntkezel és milyen részletfizetés opcióra, akkor az alapján lesz kiküldve az első számla.

Mi van, ha nem tudok elmenni a személyes workshopra valamilyen oktnál fogva?

Természetesen előfordul az ember pont lebetegedik vagy nem tud ott lenni, ebben az esetben a következő workshopon foglalok számodra helyet.

Még nincs saját profi felszerelésem, akkor is mehetek?

Persze. Szerintem hasznos még a felszerelés előtt jól megismerni, hogy milyen gépet fogsz választani és miért. A worshop idején lesz lehetőséged kipróbálni profi gépeket is, illetve az egész időre is bérbe vehetsz egy fényképezőt.

Az online vagy a személyes verziót ajánlod inkább?

Az online verzió idővel bővülni fog és az anyag végig meglesz Neked, ami hasznos lehet. Viszont a személyesnél kaptok egy külön kérdőívet és igyekszem Rátok a Ti igényeitekre szabni az ott elhangzó anyagokat. Az online workshop esetén is lesz módod egy zárt FB csoportban feltenni a kérdéseidet. Szerintem egyén függő is, valaki jobb szereti az intenzív két napos személyes jelenlétet, úgy érzi többet tanult, élménnyel gazdagodik, valaki szereti beosztani és a feladatai mellett otthon, egyedül tanulni. Ezért is szerettem volna mindkét tábornak kínálni valamit.

Valósítsd meg mindazt, amiről eddig álmodtál!