Stúdiós fotózás egy kicsit másképp - Nordix


Talán évente pár alkalom van csak, amikor valaki stúdiós fotózást szeretne nálam. Ami nyilván adódik abból, hogy inkább természetközeli képeket készítek. Stúdió helyett inkább az otthoni közeget szoktam javasolni, ahol szintén szuper képeket lehet csinálni, de nyilván van, amikor erre nincsen lehetőség - kicsi hely, kevés fény, felújítás alatt az otthon. Ilyenkor jönnek a B opciók.

Jó ideje kerestem olyan stúdiót, ami nem csak egy háttér, hanem berendezett és közel áll a színvilágomhoz és az ízlésemhez. Ahol szabadon lehet mozogni a térben, jól van kigondolva, szép fényes és sokféle variáció kihozható egy teremből.

Végül rátaláltam a Nordixra, ami minden elképzelésemnek megfelelt, sőt. Az egyetlen bökkenő, hogy másfél órányira van autóval, 2és fél tömegközlekedéssel. Csak úgy éri meg fotózásokat szerveznem ide, ha több van egymás után. Így ki is néztem egy napot, amikorra meghirdettem az időpontokat és meg is teltek. Minden termet volt szerencsém kipróbálni és egy egész napot töltöttem a Nordixban, ahova biztosan vissza fogok még térni akár 1-1 projekthez, akár a rossz idők beköszöntével egy újabb egész napos fotózásra.

A 3 terem közül a Clay és a Rustic az, ami a legtöbb lehetőséget kínálja, viszont jó előre kell foglalni, mert hamar betelnek az időpontok. A Clayt az ágy és a csodaszép kanapé miatt emelném ki, a Rustic terem pedig a boltíve, a kis szófa és a temérdek lehetőség miatt szuper hely, akár családi fotózáshoz, egyéni portrékhoz vagy termékek elhelyezéséhez és branding fotókhoz.

Úgyhogy, amikor az idő nem alkalmas vagy kifejezetten beltéri képekben gondolkoztok, akkor nagyon ajánlom a Nordix termeit, amiket időről időre meg is újítanak.


Theo és a többi gyerkőc, de a felnőttek is nagyon élvezték az itt töltött időt. Enikőt néhány évvel ezelőtt már fotózhattam, akkor egy egyszerű stúdiós környezetben találkoztunk, úgyhogy úgy érzem nagy lépést tettünk meg azóta mindketten és remélem még lesz alkalmunk közösen alkotni a jövőben is.