Szökjünk el együtt! - élmény, emlék, ismerkedés


Imádok elszökni a jegyesekkel. Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük egymást, a kapcsolatuk dinamikáját és jó ismerősként, akár barátként találkozzunk az esküvőjük napján. Szeretem, ha valakinek van egy egyedi ötlete vagy elvisznek olyan helyre, ami számukra különleges, ahova szívesen járnak. A halászbástya most máshogy volt különleges, mivel Attila és Kata először jártak itt, úgyhogy biztosan egy emlékezetes nap lesz számukra, amit az eljegyzésükkel fognak majd mindig összekötni.


Együtt utaztunk el Budapestre előző éjszaka, hogy annyival közelebb legyünk és talán egy kicsivel többet tudjunk aludni, aztán pedig hajnalok hajnalán elindultunk a Halászbástya felé. Még sötét volt, amikor odaértünk és valóban csak a miénk volt az egész terep.

Ha vannak ehhez hasonló álmaitok, ötletetek fotózásra, akkor ne habozzatok azt megosztani a fotóssal, akit kiszemeltetek, mert több mint valószínű, hogy örülni fog, ha nem a megszokott helyen fog fotózni. Nálam a 8-10 órás esküvői csomagok része a jegyes fotózás, mert ez egy szuper alkalom arra, hogy több időt töltsek a párral, Ők komfortosabban érezzék magukat aztán velem a nagy napjukon és lássák, mire számíthatnak tőlem.


Kata és Attila nagyon hamar belejöttek a fotózásba, néhányan azt hitték, hogy az esküvői portrék készülnek már és gratuláltak is. Kicsit később aztán beindult a többi fotózás is a közelben - kismamák és portrék, de mi addigra már egy nagyon menő sárga sportautóval fotózkodtunk a bástyához vezető egyik kis utcában. Szerencsére segítségünk is volt Kata barátnője személyében, aki az autó tulajdonosa is.


Zárásként pedig előkerült egy üveg pezsgő is. Az ilyen aktív és vicces jelenetek képei lesznek mindig a kedvenceim.